DVD's
BBC earth - Galapagos (DVD)
 • -20%

  BBC earth - Galapagos (DVD)

  9.997.99je bespaart 2.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  BBC earth - Galapagos (DVD)

  Het lijkt op een paradijs. Maar kijk eens goed. Leguanen zwemmen als draken in de zee en bouwen hun nest in smeulende vulkanische kraters, vogels veranderen in vampiers, onder het prachtige tropische koraal
  houden zich haaien schuil, reuzenschildpadden van 200 kilo brullen boven velden vol vlammende lava… Welkom op de Galápagos eilanden.
  Door hun geïsoleerde ligging in de Stille Oceaan zijn deze eilanden wondere werelden op zichzelf geworden. De natuur heeft er bizarre en prachtige dieren en planten voortgebracht. De Galápagos eilanden vormden de inspiratiebron voor Darwin’s evolutietheorie. De westelijke eilanden zijn het jongst. Nieuwe planten en dieren vochten er voor hun bestaan in een vijandige omgeving. De eilanden in het oosten hangt een akelig lot boven het hoofd: onderzoek toont aan dat zij zullen verdwijnen onder de zeespiegel. Talloze unieke dieren en planten raken uitgestorven. Nergens op aarde zijn het ontstaan en uitsterven van soorten zo dramatisch duidelijk.
  Deze fantastische nieuwe tv-serie combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten met adembenemende natuurbeelden en digitale simulaties om de geschiedenis en toekomst van de Galápagos eilanden in kaart te brengen.
  lees meer

  Specificaties