BBC earth - Frozen planet (DVD)

  BBC earth - Frozen planet (DVD)

  9.9910.99je bespaart 1.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  BBC earth - Frozen planet (DVD)

  De schoonheid en veelzijdigheid van Frozen Planet laten zich nauwelijks beschrijven. De indrukwekkende en ontroerende beelden uit Frozen Planet zijn dan ook cadeautje voor de kijker.

  Frozen Planet biedt een unieke inkijk in het uitzonderlijke leven op het ijs en onder water. De gevolgen van klimaatverandering zijn nergens zo goed te merken als op de Noordpool en Antarctica. Zo brengt het wegsmelten van zee-ijs bijvoorbeeld de ijsbeer, Arctische walvissen op de Noordpool en de keizerpinguïn op Zuidpool in de knel. Bovendien zijn de ijsmassa’s op de polen onmisbaar voor het leven op de rest van de wereld.

  De verschijning van Frozen Planet gebeurt in nauwe samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WNF). Het WNF bestaat dit jaar vijftig jaar en vraagt in zijn jubileumjaar extra aandacht voor de Noordpool. Om dieren én mensen uit traditionele gemeenschappen de kans te geven zich aan te passen aan de gevolgen van klimaatverandering werkt WNF hard aan het vergroten van de beschermde gebieden op de Noordpool. De aanschaf van de Nederlandstalige versie van Frozen Planet op Blu-Ray en DVD betekent direct een donatie voor natuurbescherming door het WNF op de Noordpool.  To the ends of the Earth
  Spring
  Summer
  Autumn
  Winter
  Last Frontier

  Extra's:

  Frozen planet: On thin ice - Science at the end of the earth (47 min.)
  The making of (63 min.)
  lees meer

  Specificaties