Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie - I. van Berkel-Pistorius en T. de Hoogh-van der Horst
  • Uitverkocht

    I. van Berkel-Pistorius en T. de Hoogh-van der HorstBasiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie

    29.99
    uitverkocht

    mail mij als dit product weer beschikbaar is

    Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie - I. van Berkel-Pistorius en T. de Hoogh-van der Horst

    Ruim 1.000 heerlijke gerechten ¿ veilig, gevarieerd én lekker
    Overgevoeligheid voor voedsel kan koken voor jezelf of je gezin tot een waar gepuzzel maken. Ook kan het gebeuren dat je rekening moet houden met dieetwensen van je gasten. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar aangepaste recepten. De receptuur is gericht op kinderen en volwassenen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven dieetaanpassingen zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda¿s, noten, additieven, cacao, suiker, citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren. In het boek wordt ook aandacht besteed aan recepten voor kinderen, zoals alternatieven voor snoep en andere traktaties.

    Specificaties

    AuteursI. van Berkel-Pistorius en T. de Hoogh-van der Horst
    Eerste auteurI. van Berkel-Pistorius
    GenreNon-fictie
    ISBN9789047501596
    Uitvoering boekHardcover
    Aantal pagina's606
    Jaar van uitgifte2008
    bekijk alle Specificaties

    Reviews

    Dit artikel heeft nog geen reviews

    checktoegevoegd aan winkelmand