Barbie Wellness yoga
 • uitverkocht

  BarbieWellness yoga

  21.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie Wellness yoga

  Kinderen leren goed voor zichzelf te zorgen terwijl ze de Barbie pop helpen meer energie te krijgen met deze sportieve set bestaande uit een pop, een puppy en 9 accessoires voor de leukste work-outs!

  • De Barbie pop is klaar voor haar work-out en blijft fit met accessoires als een yogamat met een riempje, een hoelahoep, een horloge, een waterflesje en een mueslireep, die bijna allemaal in haar roze gymtas passen.
  • Puppy mag ook sporten met zijn eigen gewichtjes.
  • Sommige accessoires hebben een handvat voor actieve verhalen en rollenspellen.
  • Barbie pop draagt een topje met kleurblokken en de tekst 'grl pwr', een kleurrijke sportbroek en witte gympen.

  Barbie weet dat je eerst goed voor jezelf moet zorgen voor je voor anderen kunt zorgen! Deze set met fitnesspop en accessoires laat zien hoe Barbie weer nieuw energie krijgt. De set bestaat uit een pop, een puppy en bijpassende accessoires waarmee kinderen leren hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. De Barbie pop draagt een atletische outfit en heeft accessoires die kinderen aanmoedigen om nieuwe dingen te ontdekken en de mooiste verhalen te spelen. Sommige accessoires hebben een handvat dat Barbie vast kan houden voor eindeloos veel speelplezier, terwijl andere accessoires, zoals de kleine gewichten, bij haar puppy passen zodat ze samen aan hun conditie kunnen werken! Kinderen breiden graag hun wereld uit met de Barbie wellnesspoppen. Kinderen kunnen ze allemaal verzamelen voor nog meer speelmogelijkheden, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid). ​​
  lees meer

  Specificaties