Barbie Wellness slapen

  BarbieWellness slapen

  21.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Barbie Wellness slapen

  Kinderen leren voor zichzelf te zorgen terwijl ze Barbie helpen aan vernieuwde energie te komen met deze ontspannende set, bestaande uit een pop, een puppy en 8 accessoires met rustgevende eigenschappen!

  • Barbie kan lekker relaxen voor ze naar bed gaat met een dienblad met een mok warme chocolademelk, haar dagboek, haar telefoon en haar laptop.
  • Ook haar puppy kan heerlijk slapen met een droomkussen en een oogmasker: en er is ook een oogmasker voor Barbie!
  • Sommige accessoires hebben een handvat voor nog meer speelplezier en belevenissen.
  • Barbie draagt een knus huispak met een tropische bladerprint en roze slofjes.

  Barbie weet dat je eerst goed voor jezelf moet zorgen voor je voor anderen kunt zorgen! Deze ontspannende set laat zien hoe Barbie aan vernieuwde energie komt, en bestaat uit een pop, een puppy en accessoires waarmee kinderen leren goed voor zichzelf leren zorgen. Barbie draagt een lekker huispak en heeft meerdere accessoires waarmee kinderen leren een verhaal te vertellen en hun wereld spelenderwijs te verkennen. Sommige accessoires hebben een handvat dat Barbie vast kan houden voor extra speelplezier en andere accessoires, zoals het kleinere oogmasker, passen perfect bij haar puppy zodat ze samen kunnen relaxen. Kinderen breiden graag hun wereld uit met de Barbie wellnesspoppen. Kinderen kunnen ze allemaal verzamelen voor nog meer speelmogelijkheden, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid). ​​​​
  lees meer

  Specificaties