Barbie voetbalcoach
 • uitverkocht

  Barbievoetbalcoach

  32.9529.95je bespaart 3.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie voetbalcoach

  Ook jij bent een voetbalcoach met de Barbie Voetbalcoach speelset.

  • Bevat alles voor de voetbaltraining. Barbie is de voetbalcoach en draagt een blauw voetbaltenue en schoenen met noppen. Haar schattige pupil heeft een roze voetbaltenue en schoenen met noppen.
  • In de speelset vind je ook een voetbal, een klembord, een doelnet, twee kegels, een bank, een appel, een waterfles en een trofee.
  • Beleef urenlang sportplezier met coachen en wedstrijden spelen met de twee poppen en de voetbalaccessoires.
  • Voetbalcoach Barbie werkt hard en leidt haar team met kracht en doorzettingsvermogen naar de welverdiende trofee! Wat een wedstrijd!

  Ontdek een wereld van competitief spelplezier met de Barbie Voetbalcoach speelset! Wanneer je met Barbie speelt, fantaseer je over alles wat je later kunt worden. En als je van voetbal houdt, dan word je voetbalcoach! In deze speelset vind je alles voor de voetbaltraining. Barbie is de voetbalcoach en draagt een blauw voetbaltenue en schoenen met noppen. Haar schattige pupil heeft een roze voetbaltenue en schoenen met noppen. Beleef urenlang sportplezier door te coachen en wedstrijden te spelen met de twee poppen en de accessoires: een voetbal, een klembord, een doelnet, twee kegels, een bank, een appel, een waterfles en een bokaal. Voetbalcoach Barbie werkt hard en leidt haar team met kracht en doorzettingsvermogen naar de welverdiende trofee! Je kunt je helemaal uitleven in spannende en creatieve verhalen! Poppen kunnen niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 3 jaar en ouder.
  lees meer

  Specificaties