Barbie Skipper babysitters badtijd
 • Uitverkocht

  BarbieSkipper babysitters badtijd

  28.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie Skipper babysitters badtijd

  Speel klassieke babysitmomenten na met deze Barbie Skipper Babysitters Inc. speelset die verzorgend spelen stimuleert. De set bevat een Skipper pop, een peuterpop en accessoires die horen bij het thema "tijd om in bad te gaan", zoals een witte badkuip met blauw "betegelde" achterwand.

  Speel met de Barbie Skipper Babysitters Inc. poppen en speelsets allerlei verhalen over oppassen na met een Skipper pop of een vriendin-, baby- of peuterpop en meubeltjes en accessoires die passen bij het oppasthema. De set met het thema "tijd om in bad te gaan" biedt spetterend speelplezier! Vul het bad met water en plaats de peuterpop erin; druk vervolgens op de knop op haar rug om te zien hoe haar onderarmen plonzen in het badwater. Knijp in de grote badeend om schuim te maken! Door het insteekontwerp blijft de shampoofles op zijn plek terwijl de badtijd overgaat in speeltijd. Droog haar af met de roze bedrukte handdoek. De verhaalmogelijkheden voor kleine babysitters zijn echt eindeloos met al deze spelonderdelen. Kinderen zullen genieten van hun rol als kinderoppas en verzorger met deze speelset die inspireert tot verzorgend spelen! Verzamel alle Babysitters Inc. poppen en speelgoed voor een dag vol oppaspret (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Deze Barbie Skipper Babysitters Inc. speelset bevat een Skipper babysitterpop gekleed in modieuze outfit en accessoires, een peuterpopje met bewegende mechanische armen, badeend, shampoofles en handdoek. De grotere pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - De echt werkende functies ​zijn superleuk: de peuterpop kan echt plonzen in het bad -- vul het met water, zet haar erin, druk dan op de knop op haar rug en zie hoe ze met haar onderarmen in het water plonst!
  - Een badeend zorgt ervoor dat het wassen nog meer in spelen verandert -- knijp erin en je krijgt belletjes! Aanvullende accessoires die de verbeelding prikkelen, omvatten een shampoofles en roze deken versierd met hartjes.
  - ​Skipper pop draagt een grijs shirt met rozenprint, denim rok en rode schoenen; doordat haar knieën buigen kan ze de peuter gemakkelijker helpen met wassen.
  - Kinderen zullen met deze schattige speelset met twee poppen genieten van hun rol als kinderoppas en verzorger en allerlei oppas-avonturen naspelen met Skipper en haar vrienden -- dit is een geweldig cadeau voor jonge zorgzame verzorgers en kinderen die pas een broertje of zusje hebben gekregen.
  - ​Verzamel alle Barbie Babysitters poppen en speelgoed, en ontdek eindeloos veel speelmogelijkheden, want wanneer een meisje met Barbie speelt, ontdekt ze wat ze later allemaal kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties