peuterspeelgoed
Barbie National Geographic Zeebioloog op de Noordpool
 • -10%

  BarbieNational Geographic Zeebioloog op de Noordpool

  19.9517.95je bespaart 2.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Barbie National Geographic Zeebioloog op de Noordpool

  Barbie® en National Geographic werken samen om via spel de verbeelding, de expressie en de ontdekkingsmogelijkheden van kinderen aan te moedigen - met deze vier beroepenpoppen kunnen ze hun eigen verhalen verzinnen!

  Barbie® is een avontuurlijke geest die altijd enthousiast ontdekkingsreizen maakt over de hele wereld; ze is partner van National Geographic om via spel de verbeelding, expressie en ontdekkingsmogelijkheden van kinderen aan te moedigen. Bestudeer oceanen en het leven onder water met deze zeebioloog - ze draagt een professionele outfit met bijbehorende accessoires. Inclusief een pinguïn. Verzamel alle Barbie National Geographic poppen en ga op ontdekkingsreis (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Kinderen zijn gek op nieuwe ontdekkingen en dromen graag over hun toekomst. Wanneer een meisje speelt met Barbie®, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Inhoud: Barbie® Zeebioloogpop in een professionele outfit, met zonnebril en een pinguïn. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  • DeBarbie® zeebioloog op de Noordpool blijft warm dankzij haar coole outfit: een zwarte broek en een rode parka met een insigne en zakken - net als in het echt!.
  • Een donkere zonnebril en zwarte sneeuwlaarzen maken haar professionele uiterlijk compleet.
  • De schattige pinguïn kan het onderwerp zijn van zelf verzonnen verhalen van een onderzoeker of dierenvriend.
  • Een geweldig cadeau voor nieuwsgierige kinderen van 3 tot 7 jaar die de wereld, de natuur en de wetenschap willen ontdekken. Verzamel alle Barbie® beroepenpoppen en -speelgoed en durf te dromen!
  • Jonge onderzoekers helpen Barbie® en National Geographic maar al te graag bij het werk van wetenschappers, onderzoekers en opvoeders overal ter wereld, want als een meisje speelt met Barbie®, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden!
  lees meer

  Specificaties