Barbie Ken doet de was
 • Uitverkocht

  BarbieKen doet de was

  28.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie Ken doet de was

  Met de Barbie en Ken speelsets worden klusjes leuk door bijpassende meubels en echt werkende onderdelen die je fantasie stimuleren. 

  Ken is klaar om de was te doen met de Barbie speelset met wasmachine. Ga helemaal op in je eigen verhaal en bedenk avonturen met Ken, inclusief een meubelstuk en echt werkende accessoires. Ken is verfrissend bezig met een draaiende was-droogcombinatie met een echte knop die makkelijk te bedienen is door kleine handen. Met extra accessoires voor boeiende verhalen. Sommige voorwerpen hebben handvatten die Ken kan vasthouden, of je kunt ze vastzetten zodat ze tijdens of na het spelen op hun plek blijven! Met Ken zijn alle klusjes leuk. Wanneer je met Barbie speelt, fantaseer je over alles wat je later kunt worden! Inclusief Ken pop met kleding en schoenen, was-droogcombinatie met rek, wasmand en fles wasmiddel. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - Deze Ken wasmachineset geeft een leuke draai aan een dagelijks klusje. Gebruik de knop aan de zijkant om de binnenkant van de machine te zien draaien. Er is ook een draaiknop waarmee je een wasprogramma kunt 'kiezen'.
  - Het apparaat is uitgevoerd in blauw en wit, en er staat een rek bovenop.
  - Met de andere voorwerpen, zoals de wasmand en de fles met wasmiddel, kun je een heel verhaal verzinnen! 
  - Ken ziet er cool en nonchalant uit met zijn gestreepte hemd, blauwe korte broek en teenslippers.
  - Speel gewone momenten na met buitengewoon speelgoed waarmee je de wereld om je heen kunt ontdekken. Met Barbie kun je alles worden!


  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties