Barbie Fashionistas pop 20
 • -20%

  BarbieFashionistas pop 20

  14.9511.95je bespaart 3.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Barbie Fashionistas pop 20

  De poppen uit de nieuwste Barbie Fashionistas serie hebben 6 soorten lichaamsbouw, 9 huidskleuren, 6 oogkleuren, 10 haarkleuren, 11 kapsels en talloze trendy kledingsetjes en accessoires!

  Barbie Fashionistas vieren diversiteit met unieke modepoppen die het vertellen van verhalen en eindeloos dromen stimuleren. De Fashionistas poppen zijn verkrijgbaar met veel verschillende huidskleuren, oogkleuren, haarkleuren en haarstijlen, soorten lichaamsbouw en kledingsetjes. Ze zijn een afspiegeling van de wereld van vandaag waarmee meisjes hun fantasie de vrije loop kunnen laten, verhalen kunnen naspelen en hun eigen stijl kunnen ontdekken. Inhoud: Barbie Fashionistas pop met kledingsetjes en accessoires. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Barbie poppen kunnen niet los staan. Schoenen zonder hak zijn geschikt voor poppen met bewegende enkels of voeten die plat op de grond staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - Barbie pop heeft een meer curvy lichaam dan de originele pop en draagt een paarse jurk met kleurrijke mouwen en kraag en een 'Unicorn Believer'-print. 
  - Witte laarsjes en een hartvormige zonnebril maken de look helemaal af.
  - Het lange, donkere, golvende haar van de Barbie pop gaat helemaal met de trend mee.
  - Een geweldig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder, want terwijl een kind met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden!
  - Dankzij de grote keuze is het verzamelen van Barbie Fashionistas poppen nog leuker geworden. Verzamel ze allemaal! (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
  lees meer

  Specificaties