Barbie Fashionistas #134
 • Uitverkocht

  BarbieFashionistas #134

  16.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie Fashionistas #134

  De poppen uit de nieuwste Barbie Fashionistas serie hebben 7 soorten lichaamsbouw, 9 huidskleuren, 7 oogkleuren, 12 haarkleuren, 11 kapsels en talloze trendy kledingsetjes en accessoires!

  • Barbie heeft de originele lichaamsvorm en draagt een zwart-witte jurk met stippen, uitsparingen en strikken. ​
  • Roze schoenen met een bandje en hoge hakken en een gouden armband maken de look compleet.
  • Haar lange blonde haar is gesteild voor een trendy look.
  • Een geweldig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder, want terwijl een kind met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden!

  Barbie Fashionistas vieren diversiteit met unieke modepoppen die het vertellen van verhalen en eindeloos dromen stimuleren. De Fashionistas poppen zijn verkrijgbaar met veel verschillende huidskleuren, oogkleuren, haarkleuren en haarstijlen, soorten lichaamsbouw en kledingsetjes. Ze zijn een afspiegeling van de wereld van vandaag waarmee meisjes hun fantasie de vrije loop kunnen laten, verhalen kunnen naspelen en hun eigen stijl kunnen ontdekken. Inhoud: Barbie Fashionistas pop met kledingsetjes en accessoires. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Barbie poppen kunnen niet los staan. Schoenen zonder hak zijn geschikt voor poppen met bewegende enkels of voeten die plat op de grond staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
  lees meer

  Specificaties