Barbie droomcamper
 • -8%

  Barbiedroomcamper

  109.-99.95je bespaart 9.05
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Barbie droomcamper

  Deze fantastische Barbie Droomcamper verandert van een camper in een complete speelset met als thema kamperen!

  Er zijn voldoende slaapplaatsjes voor Barbie en al haar zusjes. Als je deze camper in de bekende roze kleur en met echt draaiende wielen opent, ontdek je nog veel meer verrassingen!

  Druk op het knopje bovenop de camper om een verrassende functie te activeren: het zijpaneel gaat open, de bovenkant springt omhoog en de voorkant en de achterkant van de camper zijn uitklapbaar. Dit zorgt voor een speelruimte van ruim 60 cm! Genoeg ruimte voor de Barbie's om zich te vermaken!

  De opening in het zijpaneel verandert in een zwembad met een waterglijbaan en een uitklapbaar trapje. Vul het zwembad voor een spetterend feestje. Laat de poppen dineren met ondergaande zon. Achterin de camper vind je een kast en een badkamer met aan de ene kant een wastafel, een douche en een toilet. De keuken met spoelbak en koelkast vind je aan de andere kant.

  Laat de poppen marshmallows op stokjes roosteren boven het vuur en met elkaar genieten van dit speciale moment. Er zijn twee hangmatten en twee slaapplaatsen. Er is dan ook genoeg plaats om vier poppen heerlijk te laten overnachten. Als de ochtend is aangebroken en het tijd is om te vertrekken, sluit je de camper en laat je de poppen op weg gaan naar de volgende bestemming.

  Leuke details, zoals roze wielen, een stuur dat echt kan draaien, zilveren accenten, een kleurige streep en open ramen, zorgen voor superveel kampeerplezier! Een heleboel accessoires zorgen voor nog meer speelplezier. 

  Jonge avonturiers vinden het geweldig om op avontuur te gaan met de Barbie Droomcamper en een heleboel verhalen na te spelen, want met Barbie you can be anything!

  Poppen niet inbegrepen.
  Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
  Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking