Barbie Dreamhouse Adventures Nikki

  BarbieDreamhouse Adventures Nikki

  19.95
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Barbie Dreamhouse Adventures Nikki

  Fijn verhalen verzinnen met de Barbie poppen van Barbie Dreamhouse Adventures!

  • De Nikki pop heeft haar eigen look en draagt een groene T-shirtjurk met feloranje en rode bloemen.
  • Op haar casual oranje schoenen met cool veterdetail kan ze overal naartoe waar de verbeelding van kinderen haar maar heen brengt!
  • Het gekrulde bruine haar van Nikki zit in twee schattige knotjes.
  • Creatieve kinderen van 3 tot 7 jaar kunnen hun favoriete verhalen naspelen en hun eigen avonturen bedenken met de Nikki pop! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes voor nog meer speelplezier. (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.)

  Barbie Dreamhouse Adventures poppen zijn perfect voor veel speelplezier! De Nikki pop heeft haar eigen look en draagt een groene T-shirtjurk met bloemen. Op haar coole oranje schoenen gaat Nikki overal naartoe waar de verbeelding van kinderen haar maar heen brengt. Met de poppen van Barbie Dreamhouse Adventures kunnen kinderen een kijkje nemen in het dagelijks leven van Barbie, haar zusjes en haar vrienden. Samen beleven ze spannende avonturen. Creatieve kinderen van 3 tot 7 jaar zullen het geweldig vinden om hun favoriete verhalen na te spelen en te dromen over nieuwe avonturen, want meisjes die met Barbie spelen, kunnen worden wat ze maar willen! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes voor nog meer speelplezier. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
  lees meer

  Specificaties