Barbie Dreamhouse Adventures Ken
 • Uitverkocht

  BarbieDreamhouse Adventures Ken

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie Dreamhouse Adventures Ken

  Fijn verhalen verzinnen met de Barbie poppen van Barbie Dreamhouse Adventures!

  • De Ken pop heeft zijn eigen look met een blauw-grijs T-shirt met borstzakje en een zwarte broek.
  • Op zijn casual blauwe schoenen met veterdetail kan Ken overal naartoe waar de verbeelding van kinderen hem maar heen brengt!
  • Creatieve kinderen van 3 tot 7 jaar zullen het geweldig vinden om hun favoriete verhalen na te spelen en te dromen over nieuwe avonturen, want meisjes die met Barbie en haar vrienden spelen, kunnen worden wat ze maar willen.
  • Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes voor nog meer speelplezier. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.

  Barbie Dreamhouse Adventures poppen zijn perfect voor veel speelplezier! Met zijn casual look is Ken klaar om overal naartoe te gaan waar de verbeelding van kinderen hem maar heen brengt. Hij draagt een blauw-grijs T-shirt met borstzakje, een zwarte broek en coole blauwe schoenen. Met de poppen geïnspireerd op Barbie Dreamhouse Adventures kunnen kinderen een kijkje nemen in het dagelijks leven van Barbie en haar vrienden. Samen beleven ze spannende avonturen. Creatieve kinderen van 3 tot 7 jaar zullen het geweldig vinden om hun favoriete verhalen na te spelen en te dromen over nieuwe avonturen, want meisjes die met Barbie en haar vrienden spelen, kunnen worden wat ze maar willen! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om verhalen met het hele team te spelen. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
  lees meer

  Specificaties