Barbie Dreamhouse Adventures Barbie
 • uitverkocht

  BarbieDreamhouse Adventures Barbie

  19.95
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie Dreamhouse Adventures Barbie

  Fijn verhalen verzinnen met de Barbie poppen van Barbie Dreamhouse Adventures!

  • De Barbie pop heeft haar eigen look en draagt een schattig spijkerjurkje met een roze-witte riem.
  • Op haar casual schoenen met een leuke roze streep kan ze overal naartoe waar de verbeelding van kinderen haar maar heen brengt!
  • Creatieve kinderen van 3 tot 7 jaar zullen het geweldig vinden om hun favoriete verhalen na te spelen en te dromen over nieuwe avonturen, want meisjes die met Barbie spelen, kunnen worden wat ze maar willen.
  • Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes voor nog meer speelplezier. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.

  Barbie Dreamhouse Adventures poppen zijn perfect voor veel speelplezier! De Barbie pop draagt een casual denimjurkje met een roze-witte riem en bijpassende schoenen. Ze is klaar voor ieder verhaal dat kinderen maar kunnen bedenken. Met de poppen van Barbie Dreamhouse Adventures kunnen kinderen een kijkje nemen in het dagelijks leven van Barbie en haar familie en vrienden. Samen beleven ze fantastische avonturen. Creatieve kinderen van 3 tot 7 jaar zullen het geweldig vinden om hun favoriete verhalen na te spelen en te dromen over nieuwe avonturen, want meisjes die met Barbie spelen, kunnen worden wat ze maar willen! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om verhalen met het hele team te spelen. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.