overzicht
Barbie draaidesign ontwerper
 • Sale
 • -15%

  Barbiedraaidesign ontwerper

  31.9527.15je bespaart 4.80
  vandaag besteld, morgen in huis

  Barbie draaidesign ontwerper

  Laat je talent als modeontwerper zien een maak je eigen creaties met Barbie Draaidesign Ontwerper. Kies je outfit en kleuren en creëer een nieuw en uniek ontwerp voor je Barbie pop. Jonge ontwerpers vinden het geweldig om hun creatieve kant te laten zien en hun ideeën werkelijkheid te zien worden. Geen outfit is hetzelfde. De outfits kunnen worden gewassen. Je kunt dus keer op keer een nieuw ontwerp maken en je creativiteit de vrije loop laten.

  Ontwerpen is gemakkelijk. Kies één van de drie wasbare jurken en leg die op het vormpje. Creëer talloze looks en stijltjes met verschillende kleuren en trendy modellen. Maak de jurk vast op het spin art-apparaat en sluit het roze deksel Kies één van de drie kleuren verf (roze, gele en blauwe verf zijn inbegrepen) en schud de fles om. Pomp de hendel zodat het spin art-apparaat gaat draaien. Druppel verf door de gaatjes in het deksel van het apparaat terwijl dit draait. Blijf pompen zodat de verf zich po een coole en leuke manier verspreidt. Als je vindt dat er genoeg verf op de jurk is aangebracht, open je het deksel en haal je de door jouw ontworpen jurk uit het apparaat. Draai lang of kort. Kies één of alle drie de kleuren. Jij mag kiezen, want jij bent de ontwerper. De inbegrepen Barbie pop draagt graag de door jou ontworpen spin art-outfit. Combineer de outfits met de zwarte laarsjes die overal bij passen. Creëer coole looks en bedenk je eigen verhalen of laat je ontwerpen zien in een modeshow. Jonge modeontwerpers zijn dol op de eindeloze mogelijkheden, want met Barbie kun je laten zien wie je bent.

  Kenmerken:
  - De set bevat drie wasbare jurken waarmee jonge ontwerpers keer op keer nieuwe looks kunnen creëren.
  - Ontwerpen is gemakkelijk met de gemakkelijk te bedienen hendel op het spin art-apparaat.
  - Kies een outfit, leg deze op het jurkvormpje, maak het vormpje vast aan het apparaat en doe het deksel dicht. Pomp de hendel zodat het spin art-apparaat gaat draaien. Druppel verf door de gaatjes in het deksel van het apparaat terwijl dit draait. Blijf pompen zodat de verf zich op een coole en leuke manier verspreidt.
  - Een veiligheidsslot op het deksel voorkomt knoeien. Het apparaat draait alleen als het deksel goed dicht is.
  - Drie kleuren verf -- roze, geel en blauw -- zijn inbegrepen. Voeg één kleur toe of gebruik ze alle drie; voeg veel of weinig druppels verf toe en ontwerp unieke outfits.
  - Als je vindt dat er genoeg verf op de jurk is aangebracht, open je het deksel en haal je de door jouw ontworpen jurk uit het apparaat.
  - Laat Barbie je unieke ontwerp dragen en maak de look af met de prachtige zwarte laarsjes die overal bij passen.
  - Was de jurken en ontwerp een nieuwe outfit.
  - Jonge modeontwerpers zijn dol op de eindeloze mogelijkheden, want met Barbie you can be anything!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand