Barbie draagbaar huis met pop

  Barbiedraagbaar huis met pop

  49.9959.99je bespaart 10.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Barbie draagbaar huis met pop

  Het draagbare poppenhuis voor Barbie poppen kan worden opengevouwen. Wat zich dan onthult, is meer dan 60 cm aan binnen- en buitenruimte waar veel leuke verhalen omheen kunnen worden bedacht – de speelset van één verdieping is uitgerust met een keuken, slaapkamer, badkamer en buitenzwembad – en een Barbie pop met een charmante gebloemde jurk en bijpassende schoenen!

  Maak dit Barbie Poppenhuis open en help de Barbie pop meteen met verhuizen – als je het draagbare huis openklapt, ontdek je een huis op de begane grond van ruim 60 cm breed en rondom – 360 graden – speelplezier! Er is een keuken, slaapkamer, badkamer en zwembadgedeelte, allemaal in de bekende Barbie stijl en met realistische achtergrondstickers, accessoires die bij het thema passen en leuke snufjes. In de keuken zorgen een wasbak en kookplaat ervoor dat verhalen over koken kunnen worden gespeeld. De losstaande bar is ideaal voor etentjes. De slaapkamer heeft een opklapbed en een kledingkast. Het toilet in de badkamer heeft een scharnierende bril als realistische afwerking. Buiten kan het zwembad worden gevuld met water voor spetterend speelplezier onder de gekleurde lichtjes van het terras. Grappige onderdelen zetten aan tot fantasierijk rollenspel, zoals kookgerei, borden en bestek, een deken en een plant. Sommige kleinere voorwerpen hebben handvatten die de Barbie pop kan vasthouden, of je kunt ze vastzetten zodat ze tijdens of na het spelen op hun plek blijven! Sluit het huis om het op te bergen of neem het mee om er ergens anders mee te gaan spelen. De Barbie pop is in haar gebloemde zomerjurk met roze schoenen overal op voorbereid. Jonge kinderen zullen helemaal opgaan in de verhalen die ze in en om dit huis heen kunnen verzinnen en zullen van dit poppenhuis een echt gezellig thuis maken, want wanneer een kind met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden. Voeg nog meer afwisseling toe aan de kamers van het Barbie huis, door al haar fantastische meubels en speeltjes te verzamelen. Bevat Barbie pop, poppenhuis en bij het thema passende accessoires. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 

  - Vul het zwembad met water om een spetterende indruk te maken – Barbie pop zal zich echt vermaken met 'zwemmen' onder de kleurrijke verandalichtjes die je kunt ophangen onder het uitvouwbare veranda-afdak!
  - Als je de twee stoelen aan het staande barretje schuift, kun je binnen of buiten eten! 
  - Kook een heerlijke maaltijd in de keuken, die is voorzien van een wasbak en​kookplaat, plus een pan en spulletjes om voor twee personen de tafel te dekken.
  - Klap het opvouwbed in de slaapkamer naar beneden en geniet van mooie dromen, met de deken en het kussen met droomdessin.
  - Het toilet in de badkamer heeft een beweegbare bril die naar boven en beneden kan, en een plankje voor de badkameraccessoires zoals een borstel en zeeppompje.
  - Sommige kleinere voorwerpen, zoals de tablet, hebben handvatten die de Barbie pop kan vasthouden, of je kunt ze vastzetten zodat ze tijdens of na het spelen op hun plek blijven!
  - Maak het huis weer dicht om het gemakkelijk op te bergen of mee te nemen – het kenmerkende roze dak is ook te gebruiken als handvat!
  - Voeg variatie toe aan de wereld van de Barbie pop en aan de vertelmogelijkheden voor verhalen door al haar fantastische meubelstukken en speeltjes te verzamelen. Want terwijl een kind met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden. (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties