Barbie Club Chelsea Pop blond meisje

  BarbieClub Chelsea Pop blond meisje

  10.95
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Barbie Club Chelsea Pop blond meisje

  Chelsea™ en haar vrienden prikkelen de verbeelding en nodigen kinderen uit om de wereld met hen te verkennen!

  Chelsea™ en haar vrienden inspireren jongeren om de wereld te verkennen -- ze proberen graag nieuwe dingen uit en oefenen hun favoriete hobby's uit. Kinderen spelen zo veel leuke verhalen met Chelsea™ en haar vrienden! Deze schattige kleine poppen dragen vrolijk gekleurde outfits en worden geleverd met verwijderbare accessoires voor nog meer speelmogelijkheden. Kies uit outfits met het thema: dieren, lievelingseten, hobby's en meer. Met de vele verschillende looks en kapsels kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en verhalen naspelen. Spaar ze allemaal om hun verbeelding te stimuleren. Inhoud: kleine pop met modieuze outfit en accessoires. Per stuk verkrijgbaar, niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - Deze pop van 15 cm is dol op dinosaurussen -- ze draagt een rood-wit gestreept shirt met een groene dinosaurus en een blauwe rok versierd met een dinosaurusopdruk!
  - De rode haarband ziet er geweldig uit in haar blonde haren en de groene schoenen met grappige franjes maken de unieke look af.
  - Met de vele verschillende looks en kapsels kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en verhalen naspelen.
  - Verzamel ze allemaal en speel nog meer verhalen na (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
  lees meer

  Specificaties