Barbie Carrièrepop popster
 • uitverkocht

  BarbieCarrièrepop popster

  13.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie Carrièrepop popster

  Droom groots met Barbie carrièrepoppen!

  Barbie carrièrepoppen inspireren kinderen om grote dromen te koesteren en de lat hoog te leggen! Elke pop kan haar doel bereiken in een outfit die bij het beroep past en met de accessoires die erbij horen. Er zijn zo veel beroepen die je kunt leren kennen. Neem plaats achter de microfoon en zing met Barbie de popster een duet in de schijnwerpers. Ze draagt een outfit die fonkelt op het podium en de microfoon met standaard hoort er natuurlijk ook bij. Met haar lange roze haar zingt ze de sterren van de hemel! Verzamel alle Barbie carrièrepoppen en accessoires, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inclusief popsterpop, kleding en schoenen, microfoon en microfoonstandaard. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - De Barbie popster is helemaal klaar voor een optreden in een outfit die haar op het podium laat schitteren -- een fonkelend zilverkleurig topje, een regenboogkleurige rok, trendy paarse schoenen en lang roze haar.
  - Deze muzikale pop rockt de pan uit met haar microfoonstandaard en afneembare microfoon.
  - De Barbie popster is het perfecte cadeau voor jonge muziekliefhebbers en muzikanten.
  - Leer alle Barbie carrièrepoppen en speelsets kennen, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties