Barbie Carrièrepop kok

  BarbieCarrièrepop kok

  13.95
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Barbie Carrièrepop kok

  Droom groots met Barbie carrièrepoppen!

  Barbie carrièrepoppen inspireren kinderen om grote dromen te koesteren en de lat hoog te leggen! Elke pop kan haar doel bereiken in een outfit die bij het beroep past en met de accessoires die erbij horen. Er zijn zo veel beroepen die je kunt leren kennen. Grijp de koekenpan en kook samen met je Barbie pop iets lekkers. Ze draagt een outfit voor een dag in de keuken, heeft een koekenpan en draagt een koksmuts. Verzamel alle Barbie carrièrepoppen en accessoires, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inclusief kleding en accessoires van een chef-kok, plus een koekenpan. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - De Barbie chef-kok staat klaar om je smaakpapillen te verwennen in haar mooie outfit – een rode koksbuis, zwarte broek met een krijtstreepje en zwarte schoenen.
  - De koksmuts is een klassiek accessoire en met de koekenpan heb je in een handomdraai een heerlijk maal in elkaar gedraaid.
  - Deze​Barbie pop is het perfecte cadeau voor jonge foodies en kleine chef-koks.
  - Leer alle Barbie poppen en speelsets kennen, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties