speelgoed
Barbie Carrièrepop kippenboer

  BarbieCarrièrepop kippenboer

  32.95
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Barbie Carrièrepop kippenboer

  Droom groots en ontdek nieuwe omgevingen met Barbie poppen en speelgoed passend bij de werkomgeving van een bepaald beroep. Jonge verzorgers kunnen met de Barbie kippenboerinpop en haar kippenhok voor hun favoriete boerderijdier zorgen en eindeloos speelplezier beleven! ​

  Barbie carrièrepoppen en speelgoed inspireren kinderen om grote dromen te koesteren en de lat hoog te leggen! Deze Barbie speelsets maken van beroepsomgevingen een speelomgeving, met meubels en accessoires die bij het beroep passen en waarmee jonge professionals hun droomcarrière kunnen ontdekken. Bij elke pop en speelset zitten veel extra accessoires, in de kenmerkende Barbie stijl, wat veel spelmogelijkheden biedt zodat ze veel kunnen leren. De kippenboerinpop houdt kippen met plezier. Bij haar kippenhok horen drie kippen en twee kuikentjes, een mandje en eierrekje vormen extra ingrediënten in het recept voor een goed spelverhaal. De Barbie kippenboerinpop heeft een arm die buigt zodat ze het mandje of een kip goed kan dragen. Ze inspireert jonge dierenvrienden met haar informele beroepskleding: een T-shirt met het opschrift 'live love farm' en hoge rode laarzen. Kinderen zullen het leuk vinden dat ze op deze manier verschillende beroepen kunnen ontdekken om te zien welke dromen ze willen nastreven. Kies één beroep of probeer ze allemaal uit, want terwijl een kind met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Bevat een Barbie pop, een kippenhok op poten met loopplank, drie kippen, twee kuikentjes, een mandje en een rek met eieren. De Barbie pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - Het kippenhok heeft 'nesten' voor de kippen en kuikentjes evenals een schap dat dienstdoet als opbergruimte, een stukje gras voor de dieren en een loopplank die de dieren kunnen gebruiken.
  - De drie kippen zijn fraai met hun verschillende kleuren, en de kuikentjes zullen het hart stelen van elke dierenvriend. ​
  - Speel dat je de eieren verzamelt in het mandje en de eierdoos.
  - Barbie pop is gekleed in een roze T-shirt met boerderijtekst, korte spijkershorts en rode laarzen. ​
  - Kies één beroep of probeer ze allemaal uit, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties