Barbie Carrièrepop atleet

  BarbieCarrièrepop atleet

  13.95
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Barbie Carrièrepop atleet

  ​Droom groots met Barbie carrièrepoppen; haar cv omvat 60 jaar en 200 beroepen!

  Barbie carrièrepoppen inspireren al 60 jaar lang kinderen om groots te dromen en de lat hoog te leggen! Ze heeft al meer dan 200 beroepen uitgeoefend en blijft steeds opnieuw nieuwe beroepen verkennen. Met deze Barbie voetbalpop vieren we een van de meest indrukwekkende posities uit haar carrière. Ze doet haar werk in een outfit die bij haar beroep past en met de accessoires die bij haar werk horen. De poppen hebben verschillende soorten lichaamsbouw, huidskleur, kleur ogen en kapsels, waardoor je eindeloos verhalen kunt verzinnen en bedenken wat je later wilt worden. Verzamel alle Barbie carrièrepoppen en accessoires, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inhoud: Barbie pop in voetbaltenue, voetbalschoenen en accessoires, plus een voetbal. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - De ​Barbie voetbalster geeft een lange pass in haar vrolijke tenue met bijbehorende accessoires.
  - Haar roze-zwarte tenue met witte strepen en het nummer van haar team ‘59’ zit haar als gegoten.
  - Met haar gestreepte gele kousen en witte sneakers staat voetbalster Barbie te trappelen om het veld op te gaan; haar roze haarband houdt haar paardenstaart uit haar gezicht. 
  - Een echte voetbal mag natuurlijk niet ontbreken!
  - Een geweldig cadeau voor kinderen die van voetbal, sport en atletiek houden!
  - Verzamel alle Barbie carrièrepoppen en speeltjes om nog meer beroepen te leren kennen, want als kinderen met Barbie spelen, fantaseren ze over alles wat ze later kunnen worden!

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties