peuterspeelgoed
Barbie Carrièrepop astronaut
 • Uitverkocht

  BarbieCarrièrepop astronaut

  13.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Barbie Carrièrepop astronaut

  ​Droom groots met Barbie carrièrepoppen; haar cv omvat 60 jaar en 200 beroepen!

  Barbie carrièrepoppen inspireren al 60 jaar lang kinderen om groots te dromen en de lat hoog te leggen! Ze heeft al meer dan 200 beroepen uitgeoefend en blijft steeds opnieuw nieuwe beroepen verkennen. Met deze Barbie astronautenpop vieren we een van de meest indrukwekkende posities uit haar carrière. Ze doet haar werk in een outfit die bij haar beroep past en met de accessoires die bij haar werk horen. De poppen hebben verschillende soorten lichaamsbouw, huidskleur, kleur ogen en kapsels, waardoor je eindeloos verhalen kunt verzinnen en bedenken wat je later wilt worden. Verzamel alle Barbie carrièrepoppen en accessoires, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inhoud: Barbie pop met astronautenpak en accessoires, waaronder een ruimtehelm. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - ​De Barbie astronautenpop reist naar de sterren in een echt ruimtepak en met accessoires die bij haar beroep passen.
  - Haar witte ruimtepak bevat op de gekste plaatsen zakken, bedradingen en monitoren in blauw en roze.
  - Een witte ruimtehelm, handschoenen en schoenen zorgen ervoor dat astronaut Barbie klaar is voor de mooiste avonturen - laat het aftellen maar beginnen!
  - Een geweldig cadeau voor kinderen die van de ruimte, de wetenschap of de sterren houden!
  - Verzamel alle Barbie carrièrepoppen en speeltjes om nog meer beroepen te leren kennen, want als kinderen met Barbie spelen, fantaseren ze over alles wat ze later kunnen worden!

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties