Pizzaovens-accessoires

Een pizzasnijder, deegschraper, pizzaschep, schort; voor het maken van de meest verrukkelijke pizza’s, kunnen pizzaovens-accessoires niet ontbreken. Bekijk wat je allemaal nog nodig hebt voor het maken van verse pizza’s en bestel!

36 Resultaten
Aanbevolen

36 Resultaten

Haal alle onmisbare pizzaovens-accessoires in huis voor de perfecte, verse pizza’s

Als je er de tijd voor neemt, dan is zelf een pizza maken één groot feest! Maak ook de bodem van de pizza zelf of koop deze kant-en-klaar en beleg het met tomatensaus, kaas, mozzarella, tomaten, paprika en méér. Schuif de pizza vervolgens in één van deze geweldige pizzaovens en wacht op het resultaat. Het is ook een optie om je pizza te bakken in houtskoolbarbecues door er een pizzasteen in te leggen. Een pizzasteen is een soort dikke tegel waar je de pizza oplegt. Pizza klaar? Dan schep je de pizza vervolgens uit de pizzaoven of van de barbecue met een pizzaschep en snij je hem in perfecte stukjes met een pizzasnijder. Vergeet ook niet alle andere belangrijke pizzaovens-accessoires die je nodig hebt voor het maken van verse pizza’s. Denk bijvoorbeeld aan een schort, zodat je kleding niet vies wordt, en een digitale keukenweegschaal als je de precieze hoeveelheden gist, suiker, zout en bloem wilt afwegen voor je zelfgemaakte pizzabodem.

Lang plezier van je pizzaoven dankzij deze pizzaovens-accessoires

Als trotse bezitter van een pizzaoven wil je natuurlijk dat de oven zo lang mogelijk goed blijft werken én er mooi uit blijft zien. Een beschermhoes voor je pizzaoven is dan echt een must. Met een beschermhoes bescherm je de pizzaoven tegen het ontstaan van roest en houd je regen, wind, stof en zand tegen. We hebben ook een aantal hoezen die een hoes en draagtas in één zijn. Met zo’n hoes met hengsels kun je de pizzaoven ook meenemen naar vrienden of naar een strandje in een buurt, zodat je op veel meer plekken dan alleen thuis verse pizza’s kunt creëren.

Morgen al genieten van verse, zelfgemaakte pizza’s

Een zelfgemaakte pizza smaakt toch echt lekkerder dan een pizza die je kant-en-klaar in de winkel koopt. Heb je ook zin gekregen om helemaal zelf een pizza te maken? Koop dan al je pizzaovens-accessoires hier en we laten het morgen al bij je bezorgen. Je kunt dan dus morgenavond al aan de slag!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.