Kraamcadeaus
BamBam voet/hand print gipsblik

  BamBamvoet/hand print gipsblik

  11.95
  3 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  BamBam voet/hand print gipsblik

  Met de Bambam voet/hand print gipsblik kan je een gips afdruk maken van een babyhandje of -voetje. Bambam voet/hand print gipsblik is ideaal om als cadeau weg te geven of om voor jouw eigen baby te kopen.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  1(3 reviews)
  Meest recent

  Niet te doen

  Bij een baby een plat handje in het gips krijgen is niet te doen. Toen we de voetjes erin wilde doen was het gips al hard. De gebruiksaanwijzing is onduidelijk. Het gips os vloeibaar waardoor je niet direct een afdruk kunt maken. Wat later geprobeerd, maar het was nog steeds te zacht. Als het mislukt krijg je het niet meer glad gestreken. Ik raadt dit product absoluut niet aan. Misschien zou het werken met een complete gebruiksaanwijzing.

  droogt te snel

  het gips droogt dermate snel dat je niet de kans hebt om een goede afdruk te maken. wij hebben een ander merk geprobeerd waarbij dit niet het geval is en er een mooie afdruk is gemaakt. jammer dat het bij deze niet lukt.

  werkt niet

  door het snelle uitharden moet je baby binnen een paar seconden zijn hand of voet netjes gestrekt en stil houden en dat werkt dus niet. Kortom zonde van het geld dus. Je kan het beter in klei doen dan heb je langer de tijd en als het mislukt kan je het weer glad maken en opnieuw proberen.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand