Bakugan Storage Case
 • tijdelijk
 • -15%

  BakuganStorage Case

  19.9516.95je bespaart 3.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Dat komt goed uit!

  Dat komt goed uit!

  Profiteer t/m 13 juli van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Bakugan Storage Case

  Neem je strijd mee voor onderweg in de Baku-opbergkoffer! Binnenin vind je ruimte voor alles wat je nodig hebt om onderweg te vechten! Je kunt hem makkelijk uitpakken en gaan spelen. Open je opbergkoffer voor de Nillious Bakugan, twee Bakukernen en een personagekaart! Met ruimte tot 14 Bakugan, 12 Bakukernen en 40 kaarten, kun je je hele collectie makkelijk meenemen om te ruilen en te strijden met je vrienden. Vul twee opbergkoffers en bevestig ze aan elkaar. Met een compleet team van Bakugan binnen handbereik is het tijd voor BAKUGAN BRAWL!

  1 Baku-opbergkoffer, 1 exclusieve Bakugan, 2 Bakukernen, 1 personagekaart

  - Neem jouw Bakugan overal mee naartoe met de Baku-opbergkoffer! Met ruimte tot 14 Bakugan, kun je je Bakugan, personagekaarten, vaardigheidskaarten en Bakukernen op één geweldige plek bewaren!
  - Deze opbergkoffer wordt geleverd met een Nillious Bakugan! Voeg Hydorous toe aan je verzameling en ga de strijd aan met je vrienden in een Bakugan Brawl!
  - Ultieme Bakugan-fans stapelen twee opbergkoffers op elkaar voor hun hele verzameling. Met zo'n gigantische Bakugan-collectie kun jij iedere strijd aan!
  - De Baku-opbergkoffer is een geweldig cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder. Rol in Baku-actie met je eigen Bakugan-personage en Baku-opbergkoffer!
  lees meer

  Specificaties