Bakugan Jumbo Ball assorti
 • tijdelijk
 • -15%

  BakuganJumbo Ball assorti

  19.9516.95je bespaart 3.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Dat komt goed uit!

  Dat komt goed uit!

  Profiteer t/m 13 juli van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Bakugan Jumbo Ball assorti

  Je favoriete Bakugan zijn groter geworden! Laat de kracht van Deka Bakugan, de jumbo-versie van je favoriete Bakugan Battle Planet-personages, los! Transformeer je Bakugan door ze over hun exclusieve grote Bakukernen (inbegrepen) te rollen en ze zullen openklappen en veranderen van een 7,5 cm Bakugan-bal in gevechtsklare Deka Bakugan! Elke Deka Bakugan heeft levensechte details. Met zoveel personages om te verzamelen, zoals Dragonoid, Hydorous, Nillious en meer, zijn deze grootschalige Bakugan klaar om te rollen! Je kunt de Deka Bakugan verzamelen, en hoewel ze niet compatibel zijn met het Bakugan-vechtspel, kun je de meegeleverde bekwaamheidskaart in de Battle Arena gebruiken om tegenstanders te verslaan en als overwinnaar uit de strijd te komen! Til je Bakugan-collectie naar het volgende level met de Deka Bakugan-figuren!

  - Bakugan is groter geworden! Deka Bakugan zijn de jumbo-formaat verzamelversies van je favoriete Bakugan Battle Planet-personages! Met een exclusieve grote Bakukern inbegrepen, klappen de Deka Bakugan open, klaar om te rollen!
  - Transformeer je Deka Bakugan van een 7,5 cm grote Bakugan-bal naar een Deka Bakugan die klaar is voor de strijd! Rol hem over de grote Bakukern en zie hoe je Bakugan zich opent in een epische transformatie! Met zoveel personages om te verzamelen, ben jij klaar voor de strijd!
  - Gebruik de inbegrepen bekwaamheidskaart in het Bakugan-ruilkaartspel om tegenstanders te verslaan en de ultieme Bakugan-meester te worden!
  - Deka Bakugan is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Voeg alle 9 Deka Bakugan toe aan je verzameling en breng de wereld van Bakugan Battle Planet tot leven!
  lees meer

  Specificaties