Bakugan Deka Gorilla White
 • Uitverkocht

  BakuganDeka Gorilla White

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Bakugan Deka Gorilla White

  Je favoriete Bakugan is nu nog groter geworden!
  Ontketen de kracht van Deka Bakugan, de grotere versies van je favoriete Bakugan Battle Planet-personages!

  Transformeer je Bakugan door ze over hun exclusieve, grote BakuCores (inbegrepen) te rollen. Ze springen open en veranderen van een Bakugan-bal van 7,5 cm in een Deka Bakugan die klaar is voor de strijd! Elke Deka Bakugan heeft details waardoor ze tot leven komen. Er zijn eindeloos veel personages die je kunt verzamelen, waaronder Dragonoid, Hydorous, Nillious en meer, en deze grootschalige Bakugan zijn allemaal klaar om te gaan!

  Deka Bakugan zijn verzamelfiguren en zijn niet compatibel met het gevechtsspel van Bakugan, maar je kunt de meegeleverde bekwaamheidskaart in de Battle Arena gebruiken om tegenstanders te verslaan! Til je Bakugan-collectie naar een hoger niveau met de Deka Bakugan-figuren!

  GIGANTISCHE BAKUGAN-VERZAMELFIGUREN: Bakugan is nog groter geworden! Deka Bakugan zijn de grotere, verzamelbare versies van je favoriete Bakugan Battle Planet-personages! Met een exclusieve, grote BakuCore kun je Deka Bakugan open laten springen!

  OPENSPRINGENDE TRANSFORMATIE: Transformeer je Deka Bakugan van een Bakugan-bal van 7,5 cm naar een Deka Bakugan die klaar is voor de strijd! Rol de Bakugan over de grote BakuCore en zie hoe je Bakugan met een epische transformatie openspringt! Er zijn zo veel personages om te verzamelen. Waar begin jij?

  GA HET GEVECHT AAN MET DE MEEGELEVERDE BEKWAAMHEIDSKAART: Gebruik de meegeleverde bekwaamheidskaart in het Bakugan-ruilkaartspel om tegenstanders te verslaan en de ultieme Bakugan-meester te worden!

  Deka Bakugan zijn een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jr. Voeg alle 9 Deka Bakugan aan je verzameling toe en breng de wereld van Bakugan Battle Planet tot leven!
  lees meer

  Specificaties