Toiletrolhouders

Aan de haak, op de rol, achter de klep. Wat je ook zoekt, hier vind je de toiletrolhouder die bij jouw toiletinrichting past. In glanzend, mat metaal of in het zwart. Bekijk hier ons volledige aanbod aan toiletrolhouders en reserverolhouders van merken als Zone, Haceka, Tiger, Sealskin en Brabantia.

26 resultaten
nieuwste collectie

26 resultaten

Toiletrolhouders

Zoek jij een toiletrolhouder die bij jouw badkamer of toilet past? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben namelijk verschillende toiletrolhouders in ons assortiment. Maak een keus uit het assortiment van zilveren of metalen kleuren of kies voor een neutrale kleur als zwart of wit. Kies uit merken zoals Tiger, Brabantia, Plieger en Haceka en ga voor kwaliteit.

Vele varianten

Ben jij helemaal klaar met losliggende toiletrollen en wil je deze graag op een vaste plek bewaren? Dan zit je bij ons goed, want wij hebben verschillende toiletrolhouders en reserverolhouders in ons assortiment. Vind jij het niet mooi dat de toiletrol zichtbaar is of past het niet in jouw badkamer of toilet? Kies dan voor een toiletrolhouder met een klep. Zo verberg je de toiletrol en stijl je het geheel net wat meer af. Vind jij het juist fijn om meteen bij de wc rol te kunnen? Kies dan juist een toiletrolhouder zonder klep. Kies voor een reserverolhouder als je veel reserverolhouders heb die je kwijt wil. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren, zoals zwart, bruin, wit en zwart. Met het brede assortiment aan materialen en kleuren, vind je altijd een toiletrolhouder die jij mooi vindt!

Andere accessoires

Zoek jij nog meer accessoires voor in de badkamer? Kijk dan eens bij ons gehele aanbod aan badkamer accessoires. Hier vind je onder andere een anti-slip mat, veiligheidsgrepen en een badkamerwisser. De juiste accessoires voor jouw badkamer vind je bij ons!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.