Zwarte toiletborstels

Onmisbaar in de badkamer: een toiletborstel

Een paar badkameraccessoires kom je in ieder huishouden tegen. De toiletborstel is er hier een van. Dit accessoire heb je niet alleen in het toilet, maar ook in de badkamer nodig. Is jouw toiletborstel aan vervanging toe of heb je je badkamer verbouwd en zoek je een matching toiletborstel? Dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Op deze pagina vind je onze collectie zwarte toiletborstels.

Een toiletborstel in het zwart

Zwarte badkameraccessoires zijn helemaal hot. Zwarte spiegels, zeepdispensers, toiletrolhouders, handdoekhaakjes, wasmanden en douchebakjes: je ziet ze steeds meer. Heb jij ook zwarte accessoires in je badkamer en heb je een nieuwe toiletborstel nodig? Koop dan een matching toiletborstel in het zwart.

Keuze uit een groot assortiment

Een toiletborstel in het mat zwart kopen? Dan heb je de keuze uit vele verschillende producten. Denk hierbij aan een toiletborstel hangend in het zwart, maar ook aan een toiletborstel met houder in het zwart. Bekijk de producten op deze pagina en je vindt vanzelf de perfecte toiletborstel mat zwart voor jou.

Hoe vaak moet je een toiletborstel vervangen?

Hoe vaak je jouw toiletborstel hangend zwart moet vervangen, is afhankelijk van de mate waarin je deze gebruikt. Gebruik je jouw toiletborstel niet zo vaak, dan kun je hier logischerwijs langer mee doen. Is je toiletborstel zachter geworden, zijn de haren van de borstel verkleurd of ziet jouw toiletborstel met houder in het zwart er simpelweg niet meer zo fris uit? Dan is het tijd om deze te vervangen. Ook als de haren van de toiletborstel aan elkaar plakken, is het tijd om een nieuwe te kopen.

Bestel je jouw hangend zwart toiletborstel van kunststof vandaag nog bij wehkamp? Dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.