Tiger handdoekhouders

Maak je badkamer compleet met een Tiger handdoekrek

Een badkamer is niet compleet zonder een goede handdoekhouder. Met een houder laat je je handdoeken sneller drogen en ziet je badkamer er opgeruimder uit. De Tiger handdoekhouder staat bekend om zijn stevigheid en strakke design. Zowel uit praktisch als esthetisch oogpunt heeft deze Tiger heel wat streepjes voor op zijn concurrenten! Koop je favoriete Tiger handdoekrek, pak je montagekit erbij en geniet van alle voordelen die een Tiger handdoekrek van chroom je biedt!

Voordelen van een handdoekhouder in de badkamer

Aan een handdoekhouder hang je een handdoek of meerdere handdoeken netjes op. Het voordeel van een houder ten opzichte van een handdoekhaak is dat een handdoek die je uithangt aan een houder veel sneller droogt. Wanneer je handdoek sneller droogt, vermenigvuldigen bacteriën in de handdoek zich minder snel, waardoor je handdoek langer fris blijft ruiken. Op deze manier gebruik je je handdoek wel drie keer alvorens je hem weer moet wassen.

Tiger handdoekhouder kopen: waar let je op?

Let ten eerste op de hoeveelheid armen van het handdoekrek. Is het een Tiger handdoekstang voor slechts één handdoek of heeft het meerdere armen? Veel mensen kiezen voor een Tiger handdoekrek van rvs met zwenkbare armen. Wanneer je meerdere handdoeken aan het rek wilt laten drogen, spreid je gewoon de armen, zodat de handdoeken meer ruimte hebben. Ze zijn in een mum van tijd droog!

De uitstraling van de Tiger handdoekstang

Een Tiger handdoekrek van rvs is sterk en het heeft een mooie uitstraling. Als je geen chromen details in je badkamer wenst, is wellicht de Tiger handdoekrek in het zwart de perfecte optie. Een Tiger handdoekrek in het zwart straalt rust en klasse uit, perfect voor je eigen spabadkamer!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.