Handdoekhouders

Grote handdoeken hangen beter op een houder dan aan een haakje. De houders zijn iets steviger en kunnen hierdoor wat meer gewicht hebben. Een handdoekhouder is ideaal als je je handdoek voor een tweede douchebeurt wilt hergebruiken. Hang hem netjes op en de handdoek is de volgende dag weer droog en klaar voor gebruik.

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Handdoekhouders

Heb jij vaak last van losslingerende handdoeken in de badkamer of weet je niet waar jij jouw handdoek moet neerleggen? Met een handdoekhouder heb jij altijd een handdoek binnen handbereik. Daarnaast is het een stijlvolle accessoire die in iedere badkamer thuis hoort. Kies uit merken zoals Haceka, Everloc en Tiger.

Waarom een handdoekhouder?

Een handdoekhouder is ideaal om grote of meerdere handdoeken op te hangen. Het is namelijk net iets steviger dan een haakje. Niet alleen droge handdoeken, maar ook gebruikte handdoeken zijn ideaal om op een handdoekhouder te hangen. Daarnaast staat het netjes en opgeruimd. Het is een mooie en stijlvolle accessoire om aan je badkamer toe te voegen. En je kunt natuurlijk kiezen uit verschillende modellen, zodat er altijd eentje tussen zit die in jouw badkamer past.

Soorten handdoekhouders

Iedereen heeft een andere badkamer en een andere stijl, daarom wil niet iedereen dezelfde handdoekhouder. Logisch, vinden wij. Daarom hebben we verschillende vormgevingen en afwerkingen. Heb jij vaak maar een enkele handdoek die je zou willen neerhangen? Ga dan voor een handdoekhouder met één stang. Hang jij graag meer handdoeken op, bijvoorbeeld omdat plotseling de hele familie gaat douchen? Ga dan voor een dubbele handdoekhouder, zodat je meer handdoeken kwijt kunt. Heb jij liever een kleinere variant, omdat je niet veel ruimte hebt in je badkamer? Dan is een handdoekring meer geschikt.

Andere accessoires

Natuurlijk hebben wij nog veel meer badkamer accessoires voor jou in ons assortiment. Zo hebben wij planchets, om al je losliggende spullen op te zetten. Maar we hebben ook andere badkamermeubelen, zoals verschillende badkamerkasten, spiegelkasten en badkamer combinaties.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help