POP top teaser image

Badkamerspiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Een fijne spiegel is onmisbaar in je badkamer voor het aanbrengen van make-up, inbrengen van contactlenzen of bij het scheren. Bekijk hier onze badkamerspiegels. Van spiegelkast en scheerspiegel, met harmonica arm, tot wandspiegel met geïntegreerde led verlichting. Van merken als Plieger, Differnz en Zone.

Spiegeltje… Spiegeltje

De badkamer is een plek waar jij je klaar kan maken voor de dag. Om helemaal fris en fruitig voor de dag te komen is het van belang om jezelf goed te kunnen zien. Zit mijn haar goed? Ben ik netjes geschoren? Zit mijn make-up mooi? Heb ik geen tandpasta meer op mijn wang? Allemaal vragen die wij stellen als we in de badkamerspiegel kijken. Zo blijkt ook dat wij gemiddeld 335 uur per jaar voor de spiegel staan. En als wij toch zo vaak in die spiegel kijken waarom dan niet naar een mooi exemplaar?

Het oog wil ook wat!

Welke badkamerspiegel bij jou het beste past is afhankelijk van wat je nodig hebt. Draag je contactlenzen? Dan is voor jou een vergrootspiegel handig. Er zijn badkamerspiegels van bijvoorbeeld Plieger welke drie keer vergroten, zodat lenzen indoen een fluitje van een cent is. Vind je een spiegel handig met een harmonica arm? In ons assortiment vind je ook een spiegel met harmonica arm, waarbij je zelf de afstand tot de spiegel goed kan bepalen. Heel prettig bij het scheren. Ook in ons assortiment vind je een badkamerspiegel die eenvoudig op de muur bevestigd kan worden door middel van een zuignapsysteem. De badkamerspiegel van onder andere Everloc hoeft niet aan de muur geschroefd te worden, maar kan eenvoudig bevestigd worden door middel van een zuignapsysteem. Het zuisnapsysteem hecht zich op een unieke wijze muurvast. Ondanks dat de spiegel stevig aan de muur hangt is de badkamerspiegel ook eenvoudig te verplaatsen. Maak het schoon met water en plaats de badkamerspiegel op een andere plek naar keuze.

Badkamerspiegel met led verlichting en ingebouwde klok.

Goede verlichting is essentieel om goed voor de dag te komen. Wehkamp biedt onder andere een spiegel van Plieger met ingebouwde led verlichting. De ingebouwde verlichting verspreid op een mooi en natuurlijk effect het licht door de badkamer. Deze badkamerspiegel met verlichting is tevens ook voorzien van een ingebouwde klok, extra handig zodat je ochtends niet te lang blijft tutten !

Verschillende maten

Welke badkamerspiegel je ook kiest, je wilt hem zo snel mogelijk in huis. Bestel je jouw badkamerspiegel voor 23:59? Dan ontvang je deze vaak al de volgende dag in huis. Wil je goed beoordelen of je de juiste badkamerspiegel heb gekozen? Misschien kan de volgende vraag jou verder helpen. ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de badkamerwand… Wie is het allermooiste van het land?’ Wordt de vraag niet naar wensen beantwoord? Geen probleem, bij Wehkamp is retour sturen gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.