Badabulle Compact'up ligstoel Candy donkergrijs, Donkergrijs/wit

  BadabulleCompact'up ligstoel Candy donkergrijs

  129.90
  • Donkergrijs/wit
  • Lichtgrijs/wit
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Badabulle Compact'up ligstoel Candy donkergrijs

  Eenmaal ingeklapt is het in de hoogte verstelbare ligstoeltje zeer compact! Met het ligstoeltje Compact’up van Badabulle vormt je baby het middelpunt van je gezin. Naast je in de woonkamer of de keuken of zelfs op de bank bevindt je kleintje zich altijd op de juiste hoogte om deel te nemen aan het gezinsleven.

  Het in de hoogte (in 5 standen) verstelbare ligstoeltje Compact’up is zeer eenvoudig in gebruik. In een gebaar pas je de hoogte van het ligstoeltje eenvoudig aan. Op ieder moment van de dag is je kleintje comfortabel geïnstalleerd. Het ligstoeltje kan in 2 standen (zintuigen prikkelen of rust) gezet worden. Het heeft een gewatteerde zitting en een afneembare morfologische hoofdsteun.

  De speelboog kan schuin gezet worden, om de zintuigen van je kleintje te prikkelen. Deze boog, waaraan 2 speeltjes zijn bevestigd, kan verwijderd worden wanneer je je kleintje eten geeft. Je kunt het ligstoeltje Compact’up naar keuze als vaste stoel of als schommelstoel gebruiken. Hiervoor hoe je alleen maar de antislip voetjes aan de voorkant van het ligstoeltje met een gemakkelijke handeling op te klappen. Dit zeer compacte ligstoeltje kan in een beweging in- en uitgeklapt worden. Handig, en overal mee naar toe te nemen!

  Kenmerken:
  - In hoogte verstelbare ligstoel
  - 5 hoogtes en 2 posities (zit en ligpositie)
  - Zeer gemakklijk plooibaar
  - Zeer compact als ingeklapt
  - Inclusief speelboog
  - Afmeting: 79 x 57 cm (l x b)
  lees meer

  Specificaties