Badabulle comfort schommelstoeltje Candy lichtgrijs, Lichtgrijs/wit

  Badabullecomfort schommelstoeltje Candy lichtgrijs

  99.90
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Badabulle comfort schommelstoeltje Candy lichtgrijs

  Het schommelstoeltje van Badabulle is een goed alternatief voor de armen van papa of mama en biedt je kleintje een comfortabele cocon. Te gebruiken vanaf de geboorte, wanneer je baby moet rusten en wanneer je de zintuigen wilt prikkelen. Zeer comfortabel dankzij de gewatteerde zitting en het afneembare morfologische hoofdkussen.

  Het schommelstoeltje kan in meerdere standen afgesteld worden, heeft een timer (8 / 15 of 30 min) en 5 schommelsnelheden. Of het nu om te slapen, tot rust te komen of de zintuigen te prikkelen is, je vindt altijd het juiste ritme en de juiste stand die het beste bij je kleintje passen. En bovendien laat het ook nog eens zachte melodietjes horen. Je selecteert aan de zijkant van het schommelstoeltje een van de 12 slaapliedjes en stelt op dezelfde plek het volume af.

  De afneembare speelboog zal de nieuwsgierigheid van je kleintje wekken. Deze kan in meerdere standen worden afgesteld, zodat je kindje de knisperende speeltjes kan vastpakken en aanraken en hiermee kan spelen.

  Doordat de babyswing zowel op netstroom als op batterijen werkt, is hij ook buitenshuis te gebruiken. Wanneer je op pad gaat, kan je de babyschommel gemakkelijk opvouwen en meenemen.

  Het slimme schommelstoeltje Comfort van Badabulle is eenvoudig in te klappen. Het neemt geen plaats in, waardoor het eenvoudig is op te bergen en je in staat stelt het overal mee naar toe te nemen. Op ieder moment van de dag, waar je ook bent, je kleintje is comfortabel geïnstalleerd om de zintuigen te laten prikkelen.

  Kenmerken:
  - Aanbevolen leeftijd: 0-6 maanden
  - Zeer comfortabel dankzij de gewatteerde zitting
  - Afneembare morfologische hoofdkussen
  - 2 standen instelbaar, timer (8 / 15 of 30 min)
  - 5 schommelsnelheden
  - 12 slaapliedjes
  - Afneembare hoes die wasmachinebestendig is
  - Verwijderbare hoofdsteun
  - Afmetingen: 72 x 24 x 73 cm
  - Gewicht: 4.2 kg
  lees meer

  Specificaties