POP top teaser image

Pampers babyverzorging

Je kindje verdient de beste kwaliteit luiers met hoog draagcomfort. Al sinds 1965 zet Pampers zich als grootste luier producent van Nederland in om de beste luiers voor baby's beschikbaar te maken. Met verschillende collecties, maten en verpakkingen vind je precies de luier die bij jouw baby past. Bekijk meteen onze webshop om jouw kleine op de beste wijze te verschonen met Pampers luiers.

50 Resultaten
Aanbevolen

50 Resultaten

Alle merken Pampers op een rij bij wehkamp

Bij wehkamp vind je luiers van de bekende Pampers lijnen, merken en verpakkingen. Kies bijvoorbeeld de Pampers Baby Dry die specifiek zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat baby's lang droog blijven. Pampers Premium Protection geeft de beste bescherming aan je kindje. Het is daarbij de enige lijn van Pampers waarbij kinderen vanaf de geboorte tot de zindelijkheid het model kunnen dragen. De handige billendoekjes zorgen ervoor dat de babyverzorging op ieder moment optimaal is.

Hoeveel Pampers luiers gebruik je op een dag?

Wanneer je voor het eerst Pampers luiers koopt, is het aanbod misschien overweldigend. Het belangrijkst is dat je baby zich lekker comfortabel en droog voelt. Over het algemeen heb je dagelijks zo'n vijf luiers nodig voor je kind. Controleer hierbij iedere twee à drie uur of de luier verschonen nodig is. Je hoeft niet bij iedere plas een luier te verwisselen; pasgeborenen kunnen namelijk ieder uur plassen. Door geregeld de luiers te verschonen voorkom je uitslag bij je baby. Je verwisselt in ieder geval een Pampers luier voor of na een slaapje, na een autorit, na ontlasting, voor een afspraak met de dokter of als je een langere tijd onderweg bent van huis.

Welke maat Pampers luiers heb ik nodig?

Baby's groeien snel, dus sla liever niet direct een te grote voorraad Pampers luiers of luierbroekjes van dezelfde maat in. De Pampers luiers zijn ingedeeld in de maten 1 tot en met 6. Maat 1 is geschikt voor baby's tot drie maanden, maat 2 voor baby's tot 4 maanden oud en maat 3 voor baby's van 2,5 maand tot 1 jaar oud. Maat 4 is geschikt voor kleine kinderen tussen de 7 maanden en 2 jaar oud, terwijl maat 5 voor kinderen tussen 1,5 en 6 jaar oud de juiste maat is. Tot slot is maat 6 voor kinderen vanaf 3 jaar geschikt. Meteen de juiste maat Pampers bestellen voor jouw kleine? Neem dan gelijk een kijkje in de wehkamp webshop en bestel jouw favoriete Pampers luiers.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.