POP top teaser image

Pampers babyverzorging

Pampers doet zijn best om de beste kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen voor de verzorging van jouw kindje. Met de maandboxen van Pampers heb je altijd genoeg luiers in huis voor de hele maand. Lees meer over de verschillende soorten Pampers luiers. Alle producten van Pampers zijn altijd voordelig en gratis thuisbezorgd vanaf 20.-.

48 Resultaten
Nieuwste collectie

48 Resultaten

Pampers

Wil je zorgen dat je kindje altijd van de beste kwaliteit luiers kan genieten? Dan kies je voor de luiers van Pampers. Pampers staat voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid die jij, je kindje kunt bieden. Pampers zorgt ervoor dat er altijd een lijn, maat en verpakking luiers is die precies voldoet aan je wensen.

Verschillende lijnen

De Pampers luiers zijn te verkrijgen in de bekende Pampers lijnen, maten en verpakkingen. Kies voor een Pampers Premium Protection met de beste bescherming voor je kindje en urine indicator, Pampers Baby Dry voor langdurige droogheid of Pampers Active Fit met luiers geschikt voor je actieve baby. Bekijk ook de Pampers babydoekjes in verschillende uitvoeringen, zodat de verzorging voor je kindje altijd optimaal is.

Gratis thuisbezorgd

De maat die je kindje nodig heeft, is gemakkelijk te bepalen door middel van het aantal kilo’s wat jouw kindje weegt. Deze informatie staat bij elk soort Pampers luiers aangegeven. De Pampers luiers worden vanaf 20.- gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft niet meer de deur uit en zo houd je meer tijd over om te genieten, samen met je kindje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.