babyverzorging

Verschoonmatjes

Altijd handig om bij je te hebben (want het gebeurt steevast op een onhandig moment): een verschoningsmatje. Neemt niet te veel ruimte in beslag, dus ideaal voor onderweg. Ze liggen lekker en zien er ...

23 resultatensorteren op
aanbevolen

Verschoonmatjes

Verschoonmatjes zijn dé oplossing voor wanneer je van huis weg bent, maar je toch je baby moet verschonen. De verschoonmatjes zijn gemakkelijk op te vouwen zodat je het mee kan nemen in je tas. Ook niet onbelangrijk is dat het lekker ligt voor de kleine. Op de verschoonmatjes van Snoozebaby kan je kindje zelfs fijn spelen met de labels tijdens het verschonen. Zo wordt verschonen bijna een pretje! In de verschoonmat van Snoozebaby kun je ook 4 luiers en een pak billendoekjes kwijt. Zo heb je alles netjes bij elkaar wat je nodig hebt bij het verschonen.

Koop je een verschoonmatje van KipKep? Kijk dan ook even naar de bijpassende artikelen, zoals de luieretui en borstkompressenetui. Voor de praktischere afneembare verschoonmatjes kun je bij de verschoonmatjes van Cottonbaby kijken. Deze matjes zijn namelijk gemaakt van geplastificeerd katoen. Zo kun je het matje snel afnemen met een vochtige doek.