Spelletjes

Spellen zijn goed voor de ontwikkeling, zelfs al voor baby’s. Alleen is de motoriek van baby’s nog niet goed ontwikkeld. Onze babyspellen houden daar rekening mee, dus fijne motoriek hebben ze er nog niet voor nodig. Ontdek ons aanbod babyspelletjes!

Babyspelletjes

Speciaal voor baby’s zijn er babyspelletjes. Deze spelletjes zal je baby’s hersenen doen kraken. Bij wehkamp vind je de allerleukste spelletjes die er zijn voor je baby. Soms is het lastig om te bedenken welk spel juist is voor de leeftijd van je baby. Daarom volgen hieronder een paar tips per leeftijdscategorie:

0-3 maanden oud

Op deze leeftijd heb je nog niet echt babyspelletjes nodig. Maar wat je baby wel leuk vind om mee te spelen is onder andere: een zachte rammelaar of knuffel en een wiegenspanner met figuurtjes. En wat je baby leuk vind om te doen is: “praten” met mama en papa, naar rijmpjes en liedjes luisteren en gewiegd worden.

4-6 maanden oud

Je baby leert al veel. Tijd voor wat meer uitdaging! Op deze leeftijd is het tijd voor wat ander speelgoed. Zo kun je kiezen voor een zacht boekje, knuffels die geluid maken en bijvoorbeeld een kleed met verschillende structuren. Zo leert je kindje een heleboel nieuwe dingen terwijl je kindje speelt!

7-9 maanden oud

Nu begint je baby door te krijgen hoe hij je aandacht krijgt. Vaak begint in deze periode ook eenkennigheid een rol te spelen in het dagelijks leven van je kindje. Maar met leuk speelgoed kan je kindje gerust in z’n eentje een heleboel lol hebben. Op deze leeftijd is een blokkendoos, speelgoed dat kan rollen en kartonnen boekjes leuk.

10-12 maanden oud

De eerste verjaardag van je baby komt eraan! Wat gaat de tijd snel. Met de verjaardag kun je ervoor kiezen om een leuk bijpassend cadeau voor zijn leeftijd te kopen. Voor deze leeftijd zijn de volgende artikelen leuk: puzzels, spelletjes, blokkenstoof en DUPLO bouwstenen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.