Babymoov Starter Kit Foodii™, Wit

  BabymoovStarter Kit Foodii™

  29.90
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Babymoov Starter Kit Foodii™

  Geef je baby de beste zelfbereide voeding, waar je ook bent! Je hebt voor je kleintje een geweldige puree, moes, smoothie of soep bereid. Spaar tijd uit door een beetje meer te maken en het overschot te bewaren in de Foodii™-zakjes! Maar hoe?
  Stap 1: De Foodii™-zakjes gemakkelijk vullen. Met de bijgeleverde vulbeker giet je eigengemaakte bereidingen in de herbruikbare Foodii™-zakjes. De vulbeker maakt overgieten gemakkelijker, en een trechter overbodig. De twee Foodii™-producten passen perfect op elkaar. Één volle vulbeker komt overeen met 3 zakjes.
  Stap 2: Je huisbereide gerechtjes gemakkelijk bewaren. Bewaar de Foodii™-zakjes in de koelkast of de diepvriezer. De lekvrije dop zorgt dat je de zakjes met een gerust hart kunt bewaren en vervoeren. Schrijf de inhoud en de maakdatum rechtstreeks op de zakjes of de dop.
  Stap 3: Voor kinderen van alle leeftijden heeft Foodii™ een oplossing. Bij het begin van de voedselvariatie gebruik je de siliconelepel Squeeze™ (1e leeftijd). Deze wordt rechtstreeks aan het zakje bevestigd. De organische vorm en het zachte materiaal zijn perfect afgestemd op de mond van je kleintje. Naarmate je kindje groeit, vervang je de lepel door het opschroefbare mondstuk Snack Spout™ (2e leeftijd). Je kindje kan zo zelfstandig eten.
  Stap 4: De zakjes wassen en hergebruiken. De Foodii™-zakjes zijn herbruikbaar! Reinig ze handmatig met een flessenrager. De vulbeker en het toebehoren kunnen in het bovenrek van de vaatwasser. Alle producten van Foodii™ zijn gegarandeerd vrij van BPA, PVC, latex en ftalaten.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking