Babymoov nachtlampje Squeezy roze, Wit/roze

  Babymoovnachtlampje Squeezy roze

  29.90
  • Wit/roze
  • Wit/grijs
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Babymoov nachtlampje Squeezy roze

  Het magische nachtlampje dat zacht, kalmerend licht geeft, die je overal mee naartoe kan nemen: het kleine nachtlampje Squeezy stelt je baby de hele nacht gerust. Druk er op en het gaat branden, magisch! Het nachtlampje Squeezy verspreidt een discreet licht dat je baby ‘s nachts geruststelt en je in staat stelt te kijken hoe het met je kleintje gaat, zonder hem te wekken.

  Druk meerdere keren om de lichtsterkte in te stellen en een laatste keer om het te nachtlampje uit te schakelen. Dit nachtlampje, dat je kindje ‘s nachts prima gezelschap houdt, voelt niet alleen zacht aan met zijn soft touch stof, maar kan ook in het bedje geplaatst worden. Later, als je kindje groter is, kan je kind het gebruiken om ‘s nachts zijn weg te vinden.

  Het zeer praktische nachtlampje Squeezy kan snel opgeladen worden met een micro-USB kabel. De lithiumbatterij zorgt voor een autonomie van meer dan 200 uur. Met zijn ingebouwde timer kan het, als je dat wilt, na 30 minuten automatisch uitschakelen. Zo kun je het meerdere dagen gebruiken, alvorens het opnieuw op te laden.

  Reis licht met het nachtlampje Squeezy, dankzij zijn kleine formaat past het in iedere koffer en kun je het overal mee naar toe nemen.

  Kenmerken:
  - Soepele silicone materiaal
  - Verspreidt discreet lichtknijp erin, gaat aan!
  - Timer van 30 minuten
  - Lithuim batterij, geleverd met kabel
  lees meer

  Specificaties