Luiertassen
Babymoov luiertas Le Champs-Elysées blauw, Blauw

  Babymoovluiertas Le Champs-Elysées blauw

  99.90
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Babymoov luiertas Le Champs-Elysées blauw

  De luiertas Le Champs-Elysées begeleidt je met stijl tijdens al je gezinsuitstapjes. Deze elegante, eigentijdse en goed uitgedachte tas zal je blijven verrassen. Door mama als schoudertas en door pappa als crossbody gedragen Le Champs-Elysées onderscheidt zich door zijn stijl.

  Geïnspireerd op lederwaren is dit de ambassadeur van Franse elegantie. De kwaliteit van de afwerking en de subtiele accessoires maken Le Champs-Elysées tot een unieke luiertas. Le Champs-Elysées is vernuftig en lapt alle regels aan zijn laars met een systeem van aanpasbare compartimenten. Een primeur in de wereld van de kinderverzorging!

  Geïnspireerd op de tas van een fotograaf kun je de binnenkant van de tas aan de hand van je behoeften moduleren. Je verdeelt de binnenkant van de tas in twee of drie compartimenten of kiest voor een groot compartiment. Als je ze niet gebruikt, worden de wanden van de compartimenten tegen de binnenkant van de tas gedrukt.

  Le Champs-Elysées heeft een inhoud van 29 liter, ideaal voor een dagelijks gebruik. Hij kan helemaal geopend worden met zijn dubbele rits en heeft behalve de compartimenten ook nog binnenvakken.

  In de tas is verder een afsluitbaar “Ouder” vak verborgen. Hier kun je je mobiele telefoon, papieren, portemonnee, enz. in kwijt.

  Deze luiertas bevat ook een isotherme hoes, een vakje voor fopspenen, een waterdicht verschoonkussen en een badstof handdoek. Je kunt je baby verschonen onder de beste omstandigheden, waar je ook bent.
  Deze praktische tas heeft een sleutelhanger, een systeem voor bevestiging aan een kinderwagen en kan over de uitschuifbare handvat van een koffer geschoven worden.

  De waterafstotende stof van Le Champs-Elysées beschermt je spulletjes tegen slecht weer.

  Kenmerken:
  - Inclusief: isotherme hoes, een vakje voor fopspenen, een waterdicht verschoonkussen en een badstof handdoek
  - Heeft een sleutelhanger
  - Een systeem voor bevestiging aan een kinderwagen
  - Kan over de uitschuifbare handvat van een koffer geschoven worden.
  lees meer

  Specificaties