Babymoov Graphik ligstoeltje grijs/perzik, Grijs/perzik

  BabymoovGraphik ligstoeltje grijs/perzik

  74.90
  • Grijs/blauw
  • Grijs/perzik
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Babymoov Graphik ligstoeltje grijs/perzik

  Het ideale ligstoeltje voor het ultieme comfort van je baby vanaf de geboorte. In het Graphik ligstoeltje van Babymoov voelt je baby zich veilig bij het ontwaken en ontdekken van de wereld om zich heen. Comfortabel geïnstalleerd voelt je kleintje zich heerlijk op zijn gemak, dankzij de molton zitting.

  De afneembare hoofdsteun kan verticaal versteld worden, naargelang de lengte van je baby. De rugleuning kan eenvoudig in diverse standen versteld worden, om vanaf de geboorte steun en comfort te bieden. Het ligstoeltje kan van de vaste stand in de schommelstand gezet worden door de antislip voetjes omhoog te klappen.

  De afneembare speelboog kan in 5 standen versteld worden. Het zwevende vogeltje verbergt een belletje, ideaal om je baby af te leiden. En wanneer je een weekendje weg gaat, kun je het Graphik ligstoeltje gemakkelijk meenemen. Het kan compact ingeklapt worden en heeft transporthandgrepen.

  De hoes van het Graphik ligstoeltje is afneembaar. De hoes, de hoofdsteun en het speeltje kunnen met de hand gewassen worden.

  Kenmerken:
  - Molton kussen
  - Afneembare hoofdsteun
  - Kan in vaste stand en schommelstand gezet worden
  - De afneembare speelboog kan in 5 standen versteld worden
  - Gemakkelijk en compact inklapbaar om mee te nemen
  - Transporthandgrepen
  lees meer

  Specificaties