BaByliss ST393E stijltang, Zwart
 • 10.- cashback

  BaBylissST393E stijltang

  59.90
  vandaag besteld, morgen in huis
  10.- Cashback

  10.- Cashback

  op dit artikel van Babyliss. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.babyliss.nl/acties - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  BaByliss ST393E stijltang

  Deze BaByliss ST393E stijltang is uitgerust met ionische technologie waardoor jouw haar pluisvrij uit de stijltang komt. De stijltang beschikt over vijf verschillende temperatuurstanden: van 140 tot 235 graden. Op deze manier is ieder haartype geschikt voor deze stijltang. Bij dun haar gebruik je 140 - 180°C, bij normaal haar 180 - 200°C en bij dik haar boven de 200°C.

  De platen zijn gemaakt van een titanium en keramische coating. Dankzij het keramische gedeelte wordt de stijltang snel heet en wordt de warmte geleidelijk over het haar verspreidt. De bovenkant is bol waardoor het tevens mogelijk is om krullen te maken. Ook al is je haar 'koud' of droog, deze stijltang maakt iedere lok in één keer steil. Dit is uiteindelijk beter voor je haar en scheelt jouw weer wat tijd.

  Ook aan de veiligheid is gedacht door BaByliss. De stijltang schakelt automatisch uit als hij niet gebruikt wordt en de snoer draait mee zodat deze niet verstrengeld raakt.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van BaByliss