overzicht
BaByliss E785E In Control snoerloze tondeuse
 • Uitverkocht

  BaBylissE785E In Control snoerloze tondeuse

  29.90
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Tondeuses

  BaByliss E785E In Control snoerloze tondeuse

  Deze nieuwe tondeuse van BaByliss For Men wordt gekenmerkt door de breedte van het mes (39 mm). Hiermee creëer jij in slechts één beweging de perfecte knipbeurt. Uniek aan dit product is ook het gebruik van goede, hoogwaardige materialen (100% roestvrij stalen messen) en het nieuwe design. De combinatie van de stevige messen + krachtige motor zorgen voor jarenlang gebruik met dezelfde prestaties. Deze tondeuse gebruik je zonder snoer, zo heb je allle ruimte. De messen van deze tondeuse zijn verwijderbaar, zodat je ze goed kan afspoelen onder de kraan.

  Messen
  BaByliss For Men slijpt alle messen van hun stylingtools. Andere merken stansen de messen uit metalen platen. Door ze te slijpen worden ze sterker en veel scherper. Zo kun jij in slechts één beweging het haar verwijderen. 

  Design
  BaByliss For Men bekijkt bij ieder product opnieuw het design. Hierdoor kreeg deze tondeuse binnen de geheel nieuwe lijn een nieuw design:  
  - Een gepatenteerd 360° wiel. Door het gegroefde wiel kies je gemakkelijker de trimhoogte (ook met natte handen) en verschuift deze niet tijdens het gebruik.
  - De hoek die je in de tondeuse en baardtrimmer terug ziet komen. Hierdoor houd jij het product gemakkelijker tegen je gezicht aan tijdens het gebruik.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand