overzicht
BaByliss 3021E keramische krulset
 • Uitverkocht

  BaByliss3021E keramische krulset

  43.99
  28 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Krultangen

  BaByliss 3021E keramische krulset

  De keramische technologie van deze BaByliss krulset, type 3021E, zorgt voor een constante temperatuur voor makkelijk modelleren én zorgt ervoor dat de krullen langer blijven zitten. Aan de hand van het temperatuurindicatiepunt op de grote rollers, ziet u precies wanneer de rollers op temperatuur zijn.

  Dus gaat u voor grote, middelgrote of kleine krullen? Of een speelse coupe door een combinatie van deze 3? Met de 3021E kiest u zélf wat u wilt!

  Met o.a.:
  - 8 grote rollers
  - 6 middelgrote rollers
  - 6 kleine rollers
  - 20 vlinderklemmen en 20 metalen klemmen
  - temperatuur indicatiepunt op de grote rollers
  - 2 schakelaars met 2 standen en indicatielampje
  - inclusief opbergetui

  Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.1(28 reviews)
  Meest recent

  Onhandig klem aanbrengen.

  Als het haar om de roller gewikkeld is, is het lastig om de klem in de gleuf van de roller te plaatsen

  1 persoon vond dit nuttig

  Zakt na 1 uur volledig uit

  Ik heb dit setje twee keer geprobeerd. Een keer zonder haarproducten. Toen ik de rollers net eruit haalde had ik supermooie grote krullen, maar na een uur was alles uitgezakt en pluizend haar. Met de krultang heb ik dit niet. De volgende keer gebruikte ik mousse voor meer hold. Dit maakte mijn haar nog pluiziger. Daarom heb ik dit setje teruggestuurd. Ik had hiervoor veel reviews gelezen over allerlei rollers en youtube filmpjes gekeken, maar echt dit is alleen mooi direct als je de rollers eruit haalt. Ik denk dat dit geschikt is voor mensen met makkelijk krullend haar.

  Mooie krullen

  Heel blij met mijn krulset , mooie krullen groot en klein , daarbij de twee verschillende pinnen en klemmen om vast te zetten . Heel handig in het gebruik, klemmen gebruik ik. Want met mijn slechte handen toch makkelijk te bevestigen .

  1 persoon vond dit nuttig

  Snel en handig

  De krulset is snel warm, de krullers draaien makkelijk in en binnen no-time heb je krullen die langdurig blijven zitten.

  1 persoon vond dit nuttig

  Super

  De krulset is heel handig. Ik las een review dat het niet echt werkte bij lang haar. Ondanks heb ik het toch gehaald en het werkt prima. Ik heb haar tot aan mijn heupen en toch zijn ze heel mooi gekrult. Alleen jammer dat er niet meer grote rollers zijn ipv kleine. Verder heel handig.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Absolute aanrader...

  Absoluut tevreden....erg tevreden! Snel in gebruik, na inzetten krullen met klem geen rare deuken in haar...kortom TOPPIE!

  1 persoon vond dit nuttig

  Haast onmisbaar artikel

  De krulset werkt heel goed. De krullers zijn snel warm, en krullen heel goed. Zouden alleen wat meer grote krullers in moeten zitten, maar dat is persoonlijk. Zeker een aanrader!!

  heerlijk makkelijk

  Ik ben vreselijk blij met deze krulset ik had er een die heb ik gewonnen in 1970 kan je na gaan dat was een carmenset, ik hoop dat ik met deze ook zo lang ga doen maar het is een heerijk ding hij doet het prima is ook mooi met de fluwelen rollers lekker zacht beschadigd je haar ook niet

  1 persoon vond dit nuttig

  is al de tweede...

  wl te melden dat als je hem veel gebruikt na een aantal jaren de beschermlaag slijt en dus heb ik een nieuwe gekocht. dit merk bevalt beter dan merk CARMEN.

  Super krulset

  Met deze krulset gaat het maken van krullen bij mij veel sneller dan met een krultang. Blijft ook goed zitten (heb lang/dun haar). Krijg ook veel volume, super!

  toegevoegd aan winkelmand