POP top teaser image

Babyslaapzakken

Voor jouw kindje is het belangrijk om in bed de juiste temperatuur te hebben. Wij hebben een ruim assortiment aan babyslaapzakken die ervoor zorgen dat jouw kleintje rustig met de juiste temperatuur in slaap kan vallen. Topmerken zoals Meyco, Puckababy en Jollein bieden de meest comfortabele slaapzakjes aan om jouw kindje een goede nachtrust te bieden.

160 resultaten
aanbevolen

160 resultaten

Babyslaapzak

Of je baby nu overdag slaapt of ’s nachts, het is belangrijk dat hij of zij comfortabel ligt. Niet alleen lekker warm, maar ook veilig en geborgen. Een goede babyslaapzak zorgt daarvoor. Mocht je denken dat er maar één soort slaapzak is, dan verrassen we je graag met een zeer uitgebreid assortiment. Bij ons kun je namelijk kiezen uit meer dan 50 babyslaapzakken! Topmerken als Imps & Elfs, Lodger en Jollein hebben diverse soorten voor je ontwikkeld, zodat je altijd het exemplaar kunt kiezen dat ideaal is voor jouw situatie. Naast de kwalitatieve eigenschappen speelt natuurlijk ook het design mee. Het moet je immers wel aanspreken. Wat dat betreft zit je goed bij wehkamp.nl, want we hebben allerlei kleuren en dessins voor je beschikbaar. Je kunt hoe dan ook rekenen op onze prima service en een optimale prijs/kwaliteitverhouding!

Kies de babyslaapzak die ideaal is

We pikken er even een aantal producten uit om te laten zien wat het verschil is tussen de ene babyslaapzak en de anderen. Bijvoorbeeld de welbekende Puckababy The Original Piep. Deze helpt je een gezond slaap- en voedingsritme vast te houden en is bewezen effectief bij huilen, onrust en slecht slapen. Het is een bakerslaapzak die de bewegingsruimte van je baby verkleint, waardoor een rustig slaappatroon ontstaat. Niet voor niets is deze babyslaapzak bekroond met de Baby Innovation Award. Een andere variant is de Little Company Combi Sleeper babyslaapzak van 80 cm lang. Deze kun je het hele jaar gebruiken dankzij de afritsbare mouwen. Zelfs in de auto, want er is een opening voor een autogordel. Doordat hij bestaat uit een uitritsbare binnenhoes van 100% katoenen fleece is de Combi Sleeper eigenlijk compleet beddengoed!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.