POP top teaser image

Bopita ledikanten

41 Resultaten
Nieuwste collectie

41 Resultaten

De basis van je babykamer

Een ledikantje uitzoeken is een onderdeel van al die leuke to do’s als er een kleintje op komst is. Weet je al hoe het ledikantje eruit moet komen te zien? Wit, zwart, grijs, naturel of een combinatie hiervan? Bij Bopita is er genoeg om uit te kiezen.

Bopita ledikanten in verschillende kleuren

Op dit moment is de zwarte ledikant ontzettend populair en kan prima voor zowel een jongetje als een meisje. In de meisjeskamer wordt de zwarte ledikant vaak gecombineerd met okergeel of een roestkleur. In de jongenskamer zie je een zwart ledikantje vaak terugkomen in combinatie met groen of grijstinten. De witte en grijze Bopita ledikanten zijn trouwens ook nog steeds hartstikke hip. En wat dacht je van zo'n schattig ledikantje met dakframe?

Ledikantjes voor nu en voor de toekomst

We weten het allemaal: kinderen kosten geld, maar je krijgt er zo ontzettend veel moois voor terug! Toch kan het verstandig zijn om bij bepaalde investeringen voor je kindje ook alvast na te denken over de toekomst. Dat kan ook bij het kopen van een ledikant. Bopita verkoopt namelijk ook meegroei ledikanten. Deze ledikanten kun je ombouwen als je kindje groot genoeg is om in een open bedje te slapen. De volgende stap is een echt Bopita bed!

Klaar voor de komst van je kindje?

Een mooi Bopita babybed voor je kleintje uitgezocht? En heb je nu alles in huis voor de komst voor je baby? Of heb je nog andere spullen nodig, zoals een Bopita box of een commode? Behalve Bopita boxen, commodes en ledikanten kun je bij dit merk ook terecht voor een Bopita kinderbed, babymatrassen of zelfs complete babykamers.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help