POP top teaser image

Bopita complete babykamers

45 Resultaten
Nieuwste collectie

45 Resultaten

Complete babykamer

Jouw baby verdient zijn eigen plek in huis. Een plek waar hij of zij lekker kan slapen, maar ook de ruimte heeft om te spelen. Voor een complete babykamer kun je bij ons prima terecht. Wij zorgen ervoor dat je alle meubels helemaal compleet in huis krijgt. Inclusief een bedje en matrasje waar je kindje heerlijk op kan slapen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies de complete babykamer die helemaal aansluit bij jouw wensen!

Hoe compleet is compleet?

Sommige ‘complete’ babykamers bestaan alleen uit een ledikant en een commode. En dat kan in bepaalde gevallen ook gewoon genoeg zijn. Bijvoorbeeld als je al een inbouwkast hebt waar je extra kleding en andere babyspullen in kwijt kunt. Maar het kan ook zijn dat je liever een écht complete babykamer koopt, inclusief een ledikant, commode, linnenkast en een wandrek of een andere accessoire. Bij ons kun je kiezen uit beide varianten, dus je kiest je eigen mate van compleetheid.

Het verschil in prijs verklaard

Het valt je waarschijnlijk al snel op dat er vrij veel prijsverschil is tussen verschillende babykamers. Je kunt voor enkele honderden euro’s klaar zijn, maar er ook meer dan duizend euro aan besteden. Dat heeft enerzijds te maken met de mate van compleetheid, want als er meer meubels inbegrepen zijn, betaal je uiteraard meer. Anderzijds speelt de materiaalkeuze mee. De voordelige varianten zijn vaak gemaakt van plaatmateriaal, zoals MDF. De varianten die een wat hogere prijs hebben, zijn veelal gemaakt van massief hout en bovendien mooier afgewerkt. Dat verklaart de prijsverschillen die je ziet. Kijk eens op je gemak rond op wehkamp.nl en je vindt vanzelf je ideale complete babykamer!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.