BabyBjörn serviesset pastelroze, Pastelroze

  BabyBjörnserviesset pastelroze

  24.90
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  BabyBjörn serviesset pastelroze

  Dit slimme BabyBjörn kinderservies is ontworpen voor kleine handen en maakt het gemakkelijk voor je kindje om zelfstandig te eten.

  Stevige en moeilijk kantelbare beker
  De beker van antislip materiaal maakt het voor je kindje een stuk makkelijker om zelfstandig te drinken. De vorm van de beker en de brede voet maken de beker stabiel en moeilijk om te kantelen. Door het matte, transparante kunststof kan je gemakkelijk de inhoud van de beker zien.

  Bord met klaverbladvorm
  De klaverbladvorm van het bord maakt het gemakkelijker voor het kind om voedsel op de lepel of vork te leggen. De vorm van het bord maakt het moeilijk voor je kind om de randen vast te pakken of het bord om te kiepen. De rubberen rand aan de onderzijde voorkomt dat het bord heen en weer glijdt over de tafel.

  Bestek dat gemakkelijk vast te pakken is voor kleine handen

  De kinderlepel en vork met kort handvat zijn gemakkelijk vast te pakken door kleine handjes. Aan de onderkant van het handvat bevindt zich een inkeping die ervoor zorgt dat de lepel en vork op de rand van het bord blijven liggen zonder dat deze in het bord glijden.

  Materiaal en onderhoud
  Alle onderdelen van de set zijn gemaakt van BPA-vrij kunststof, dat in Zweden wordt geproduceerd. Het gebruikte plastic is natuurlijk voedselveilig. Alle onderdelen van het servies zijn gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Het bord bestaat uit twee delen en de binnenste bord kan worden verwijderd voor een betere reiniging.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking